Top 10 moduri de a ti creste in mod eficient lista de e mail

Topul 10 metode pentru a-ți extinde eficient lista de corespondență electronică

Îngrijirea curentă a listei de corespondență electronică a firmei tale este mai solemnă decât îți poți imagina. Fără acțiuni proactive din partea ta, o listă de corespondență electronică va îmbătrâni. În plus, oamenii își schimbă adresele de corespondență electronică, abandonează conturile și se dezabonează ferm de la comunicările prin corespondență electronică.

Dacă renunți la extinderea listei de corespondență electronică, vei subestima potențialul. Nu ești hotărât dacă să începi?

Există tot felul de metode practice și eficiente pentru a începe să-ți extinzi lista de corespondență electronică astăzi. Iată primele 10 moduri:

Top 10 moduri de a ti creste in mod eficient lista de e mail

Navigare rapida

Etichete cu coduri QR

Ești de acord că etichetele cu coduri QR sunt omniprezente. Și, pe deplin benefice. În prezent, mai mulți specialiști în marketing găsesc succes în utilizarea codurilor QR pentru a-și extinde listele de corespondență electronică.

De fapt, acest lucru se realizează prin adăugarea de coduri QR unice la diverse materiale de marketing, cum ar fi:

broșuri digitale, reclame tipărite, pliante, stickere și bannere, panouri publicitare și bonuri. Aceste coduri QR încurajează oamenii să le scaneze cu smartphone-urile lor. Apoi, utilizatorilor li se solicită să introducă adresele de corespondență electronică sau orice alte informații pe care specialiștii în marketing doresc să le colecteze.

Utilizarea codurilor QR în marketing este eficientă în special atunci când mărcile oferă consumatorilor ceva în schimbul adresei lor de corespondență electronică. Acest lucru poate include un voucher special sau o reducere.