Background image

Săritură numeroși șablonuri cu motorbitaclu de anduranță extremă și off – road în ceata restrâns

Pe măsură ce codurile QR și-au consolidat poziția în marketing și incunostintare, specialiștii în marketing ca a purta și mine doresc să le plaseze pe aproximativ orisice – raspicat și pe site-uri web.

Cu toate acestea, una dintre limitările plasării acestuia pe site-uri web și pe paginile de destinație ale campaniilor este „cum vor scana utilizatorii codurile QR pe același mestesug volant pe fiecare navighează?”

Acesta nu mai este o reducere!

Cest arta regizorala nu este delimitat oare la codurile QR de pe site-uri web – este probabil să aveți un cod QR la un local, metropolitan sau aerodrom și doriți ca utilizatorii să facă chicot pe o vedenie și să o folosească mai târziu.

Aceasta este o regim excelentă de a a cere recomenzi, de a a servi un margine pentru următoarea comandă sau de a procura oare informații actualizate.

A a fauri utilizatorii să folosească codurile QR pe un mestesug volant este un punct de vedere neornat în doi pași:

Solicitați utilizatorilor să facă o captură de ecran a paginii de destinație pentru volant Scanează codul QR din imaginea din galeria smartphone-ului (sau Google Photos) Atât iOS, cât și Android au numaidecat o regim ușoară de a scana codurile QR din a poza din strec. Nu aveți pericol de aplicații externe pentru a a fauri acesta!

Scanează codul QR dintr-o poza pe dispozitivele iOS Apple a făcut mai multe progrese în ultimii doi ani pentru a încorpora naiba tot mai duium de coduri QR – glasuire live și căutare vizuală fiecare scanează codurile QR în fotografii, într-una semnificativă.

Iată cum să o faci –

  • Deschideți imaginea/duium de ecran din galeria telefonului dvs.
  • Faceți chicot pe detectarea textului live din colțul din dreapta jos
  • Faceți chicot pe codul QR și urmați promptul împotriva acestuia

Scanați codul QR dintr-o poza pe dispozitivele Android Cu tehnologia Google de recunoaștere a imaginilor, scanarea codurilor QR dintr-o poza este super simplă. Această forta este integrată în Asistentul Google, Google Foto sau aplicația Google.

Iată cum să o faci –

Background image

  • Deschideți incapere și comutați la valoare absoluta Ajutor Google
  • Selectați imaginea din strec
  • Codul QR este scanat inconstient. Urmați promptul.

Știați că din 1,9 miliarde de site-uri web, peste-auriu; pestele-spada 600 de milioane dintre ele au un blog?

Multe dintre aceste bloguri încorporează cuvinte explicatie, folosesc cele mai bune imagini, creează backlink-uri etc. și totuși se luptă să genereze volumul infometat de regie.

Dacă doriți să încercați catva inegalabil pentru a vă crește traficul pe blog, ați imbogatit în locul armonios.

În iest punct, vom a vorbi contra cum puteți starni mai indelung regie pe blog folosind coduri QR.

Dar înainte de a începe, să vedem curand ce sunt codurile QR.

  1. Atribuiți un cod QR fiecărei postări de blog și clasa 77% dintre utilizatorii de internet citesc în mod ferm bloguri. Dacă le place oarecare dintre ei, nu ezită să îl distribuie în cercurile lor.

Când fac iest materie, îi încurajează pe alți oameni cu gânduri similare să facă chicot pe link și să citească postarea de pe blog. În iest fel, îți poți crește traficul pe blog. Dar, copierea adresei URL și lipirea acesteia este plictisitoare pentru majoritatea utilizatorilor.

Asadar, ar a urma să le oferiți opțiuni ușoare de partajare. Una dintre ele este atribuirea unui cod QR URL fiecărei postări și clasa de blog.

Când utilizatorii doresc să partajeze o postare pe blog, pot a servi iest cod QR și îl pot atribui. Oamenii pot scana pur și neornat codul QR pentru a vă a se instrui postarea.

Neverosimil de ușor și actual!