Provocarea de generator de coduri electronice pentru uz gospodăresc – qr-romania.ro

Pe măsura ce codurile QR și-au întărit poziția în marketing și notificare, profesioniștii în marketing, ca și mine, doresc să le includă în orice locuri cristaline și pe site-uri web.

Cu toate acestea, una dintre restricțiile de a le include pe site-uri web și pe paginile de destinație ale campaniilor este „cum vor scana utilizatorii codurile QR pe același dispozitiv mobil cu care navighează toți?”

Aceasta nu mai reprezintă o limitare!

Această abordare nu se oprește doar la codurile QR de pe site-uri web – este util să ai un cod QR la un local, pe un afiș metropolitan sau la un aeroport și să dorești ca utilizatorii să-l captureze printr-o simplă privire și să-l utilizeze mai târziu.

Aceasta reprezintă o modalitate excelentă de a solicita rețetarii, de a oferi un bonus pentru viitoarea comandă sau pentru a accesa informații actualizate.

A stimula utilizatorii să folosească codurile QR pe un dispozitiv mobil reprezintă un proces simplu în doi pași:

Solicitați utilizatorilor să captureze ecranul paginii de destinație pentru a scana codul QR din imaginea din galeria smartphone-ului (sau Google Photos) Atât iOS, cât și Android au implementat o metodă ușoară de a scana codurile QR dintr-o fotografie. Nu este nevoie de aplicații externe pentru a realiza acest lucru!

Scanează codul QR dintr-o imagine pe dispozitivele iOS Apple a făcut progrese semnificative în ultimii doi ani pentru a integra posibilitatea de a scana coduri QR – prin funcția live și căutarea vizuală pentru a scana codurile QR în fotografii.

Iată cum să o faci –

 • Accesați imaginea/evenimentul de pe ecranul telefonului dvs.
 • Accesați funcția de detectare text live din colțul din dreapta jos
 • Scanați codul QR și urmați instrucțiunile asociate acestuia

Scanează codul QR dintr-o fotografie pe dispozitivele Android Cu tehnologia Google de recunoaștere a imaginilor, scanarea codurilor QR dintr-o fotografie este extrem de simplă. Această funcționalitate este integrată în Asistentul Google, Google Foto sau aplicația Google.

Iată cum să o faci –

 • Deschideți asistentul și treceți la secțiunea Google Lens
 • Selectați fotografia din galerie
 • Codul QR este scanat automat. Urmați instrucțiunile.

În prezent, codurile QR sunt încă utilizate pentru a urmări produse și informații referitoare la produse într-o lanț de aprovizionare, dar au și alte întrebuințări. Poate ați folosit un cod QR pentru a vizualiza un meniu de restaurant, a intra într-o campanie socială sau pentru a vă alătura unui eveniment, a îmbarca la un zbor, a descărca o aplicație, a efectua plăți și a accesa Wi-Fi și pentru a vă configura detaliile de conectare. Posibilitățile cu codurile QR sunt cu adevărat nelimitate.

Denso Wave a adus și câteva îmbunătățiri semnificative în designul codului. Acum, codurile QR pot include protecție a mărcii, măsuri anti-falsificare și urmărire, toate aceste caracteristici fiind menite să îmbunătățească experiența codurilor QR, pe măsură ce devin din ce în ce mai comune în toate industriile.

Navigare rapida

Ce compune un cod QR?

Din punct de vedere vizual, un cod QR arată ca un puzzle de cuvinte încrucișate răsucite,dar aspectul său este crucial pentru funcționarea acestuia. Iată câteva dintre elementele esențiale ale QR code-ului.

 • Marcatori de detectare a poziției: punctele distinctive amplasate în trei colțuri ale fiecărui cod facilitează recunoașterea și contribuie la viteza de scanare a QR code-ului.
 • Marcatori de aliniere: Aceștia ajută la corectarea codurilor plasate pe suprafețe curbate. Sunt mai mici decât marcatorii de detectare a poziției, dar devin din ce în ce mai vizibili pe măsură ce un cod QR conține mai multe informații.
 • Modul de sincronizare: Modulele albe și negre configurează grila de date și ajută scannerul să calculeze cât de dens este setul de date.
 • Informații despre versiune: Aceasta indică care dintre cele 40 de versiuni diferite de cod QR este utilizată, cele mai comune variind de la 1 la 7.
 • Informații de dimensiune: Acest prototip conține informații despre modelul de date și toleranța la erori a codului, facilitând scanarea.
 • Tabele de corectare a datelor și erorilor: Funcția de corectare a erorilor împarte un spațiu structural în care sunt cuprinse toate datele dintr-un cod QR. Mecanismul acestei măști de corecție este crucial pentru a permite citirea a până la 30% dintr-un cod deteriorat.
 • Zonă de liniște: Acest spațiu alb poate fi văzut ca marginile unui cod QR, protejând și facilitând înțelegerea pentru scanare și oferind structură. Determină ce este și ce nu face parte din cod.