Imaginea arat un smartphone scannd un co 512x512 33270339

Provocare generare coduri – qr-romania.ro

Oare știați că din 1,9 miliarde de pagini web, aproximativ 600 de milioane sunt accesorizate cu bloguri?

Multe dintre aceste bloguri folosesc cuvinte-cheie, utilizează cele mai bune imagini, construiesc legături către alte pagini etc., însă întâmpină dificultăți în a genera un volum satisfăcător de trafic.

Dacă sunteți în căutarea unor metode inedite pentru a vă mări traficul către blog, ați nimerit la locul potrivit.

În acest articol, ne vom concentra pe modul în care puteți stimula circulația către blogul dvs. folosind coduri QR.

Înainte de a ne adânci, să înțelegem mai bine ce reprezintă codurile QR.

  1. Introduceți un cod QR pentru fiecare postare de blog și se estimează că aproximativ 77% dintre utilizatorii de internet citesc bloguri. Dacă unul dintre aceștia găsește o postare interesantă, nu ezită să o distribuie în rețelele lor sociale.

Aceasta încurajează alți oameni cu interese similare să facă clic pe link și să citească postarea de pe blog. Prin aceasta, puteți crește traficul către blogul dvs. Însă, copierea și lipirea adresei URL poate fi plictisitoare pentru majoritatea utilizatorilor.

De aceea, ar trebui să le oferiți opțiuni mai simple de partajare. Una dintre acestea constă în furnizarea unui cod QR pentru fiecare postare și pagină de blog.

Atunci când utilizatorii doresc să partajeze o postare de pe blog, pot salva codul QR și îl pot distribui mai departe. Oamenii pot scana această imagine pentru a accesa postarea.

Extrem de ușor și modern!

Pe măsură ce codurile QR și-au consolidat poziția în marketing și publicitate, specialiștii în domeniu doresc să le includă pe cât mai multe site-uri web posibil.

Cu toate acestea, una dintre limitările în includerea acestora pe site-uri și în campaniile de marketing este legată de modul în care utilizatorii le vor scana de pe diverse dispozitive mobile în timp ce navighează.

Acest aspect nu mai reprezintă o problemă!

Această strategie nu se referă doar la codurile QR de pe site-uri web – este posibil să aveți un cod QR la un restaurant, metrou sau aeroport și să doriți ca utilizatorii să-l scaneze pentru a accesa informații ulterior.

Aceasta reprezintă o metodă excelentă de a primi recomandări, de a oferi un avantaj pentru următoarea achiziție sau de a furniza informații actualizate.

A influența utilizatorii să folosească codurile QR pe un dispozitiv mobil reprezintă un proces simplu în doi pași:

Solicitați utilizatorilor să facă o captură de ecran a paginii de destinație pentru a scana codul QR din imaginea din galeria smartphone-ului (sau Google Photos). Atât iOS, cât și Android oferă un mod de scanare ușor direct din imaginea din stocare. Nu sunt necesare aplicații suplimentare pentru a realiza acest lucru!

Scanarea codurilor QR din imagini pe dispozitivele iOS Apple a implementat mai multe caracteristici pentru a sincroniza și scana coduri QR – scanarea live și căutarea vizuală a codurilor QR în fotografii reprezintă unele exemple semnificative.

Iată cum puteți face acest lucru –

  • Deschideți imaginea/ captura de ecran din galeria telefonului dvs.
  • Faceți clic pe funcția de detectare a textului live din colțul din dreapta jos.
  • Apasați pe codul QR și urmați instrucțiunile afișate.

Scanarea codurilor QR din imagini pe dispozitivele Android Cu tehnologia Google de recunoaștere a imaginilor, scanarea codurilor QR din imagini este extrem de simplă. Această opțiune este integrată în Asistentul Google, Google Foto sau aplicația Google.

Iată cum puteți realiza aceasta –

  • Deschideți aplicația camera și selectați Asistentul Google.
  • Alegeți imaginea din galerie.
  • Codul QR va fi scanat automat. Urmați instrucțiunile afișate.

Imaginea arat un smartphone scannd un co 512x512 33270339

Postam si pe facebook: https://www.facebook.com/qrromania
Intreaba supportul: https://elite-effect.ro/support-ticket/
Partenerii nostri: https://erobu.eu
Lanseaza applicatia: https://app.qr-romania.ro/