Footer logo

Provocare generare coduri pentru evenimente în centrul orașului și cultura contemporană alternativă – qr-romania.ro

O dovadă de vizită – digitală sau fizică – utilizând un cod QR conține o multitudine de detalii de contact încorporate. La scanare, codul QR îndrumă utilizatorii către informațiile personale, incluzând titlul, număr de telefon, adresă, e-mail, site web, mânere sociale sau o pagină personalizată de campanie/destinație.

Se pot folosi 2 modalități pentru incorporarea unui cod QR pe cărțile de vizită:

Generarea unui cod QR pentru detaliile de contact și integrarea acestuia pe o dovadă de vizită sau Transmiterea codului QR prin e-mail, rețele sociale, reclame OOH, flyere etc.
O dovadă de vizită cu un cod QR reprezintă cea mai comodă modalitate de a distribui informațiile personale sau ale companiei. Utilizatorii trebuie doar să scaneze codul QR, să vizualizeze detaliile de contact și să le stocheze pe dispozitivele lor mobile în câteva minute.
De ce sunt necesare codurile QR pe cărțile de vizită?
Pentru distribuirea comodă și ușoară a informațiilor În mod tradițional, profesioniștii își ofereau cărțile de vizită fizice clienților pentru a menține conexiunea. Acest lucru implica ca receptorul să introducă manual și să salveze detaliile de contact pe dispozitivele lor mobile, ceea ce era incomod și neplăcut.

Însă cu un cod QR pe o dovadă de vizită, destinatarul poate pur și simplu să scaneze codul, să vizualizeze informațiile și să le stocheze cu câteva clicuri. Acest lucru facilitează distribuirea simplă, comodă și instantanee a informațiilor.

Aveți cunoștință că din cele 1,9 miliarde de site-uri web, peste 600 de milioane dintre ele dețin un blog?

Multe dintre aceste bloguri includ conținut de calitate, utilizează cele mai bune imagini, construiesc linkuri etc. și totuși se confruntă cu dificultăți în generarea traficului dorit.

Dacă doriți să încercați ceva diferit pentru a stimula traficul pe blog, ați ajuns în locul potrivit.

În acest punct, vom aborda modul în care puteți atrage un trafic mai susținut pe blog folosind coduri QR.

Dar înainte de a începe, să examinăm ce reprezintă codurile QR.

  1. Asociați un cod QR fiecărei postări de blog, având în vedere că 77% dintre utilizatorii de internet citesc regulat bloguri. Atunci când găsesc unul care le place, nu ezită să-l distribuie în cercurile lor.

Prin acest lucru, încurajați și alți oameni cu interese similare să acceseze linkul și să citească postarea de pe blog. Astfel, vă puteți crește traficul pe blog. Copierea adresei URL și lipirea acesteia este o sarcină plictisitoare pentru majoritatea utilizatorilor.

De aceea, ar trebui să le oferiți opțiuni simple de distribuire. Una dintre ele este asocierea unui cod QR URL pentru fiecare postare și pagină de blog.

Când utilizatorii doresc să distribuie o postare de blog, pot folosi acest cod QR și să-l asocieze. Oamenii pot scana cu ușurință codul QR pentru a accesa postarea.

Într-adevăr simplu și eficient!

Este crucial să mențineți actualizată lista de e-mailuri a companiei dvs., altfel aceasta se va învechi. Fără măsuri proactive din partea dvs., lista de e-mailuri va deveni învechită rapid. Oamenii își schimbă adresele de e-mail, renunță la conturi și se dezabonează de la comunicările prin e-mail.

Renunțând la extinderea listei de corespondență electronică, puteți maximiza potențialul. Nu sunteți convins să începeți?

Există diverse metode practice și eficiente de a începe să vă măriți rezumatul de e-mail chiar astăzi. Iată primele 10 modalități:

Navigare rapida

Generarea de Coduri QR

Veți fi complet de acord când spunem că codurile QR sunt neprețuite; sunt pe val. Și, nu e o exagerare. În prezent, tot mai mulți profesioniști din domeniul marketingului găsesc succesul folosind codurile QR pentru a-și mări listele de corespondență electronică.

În plus, acest lucru se realizează prin integrarea de coduri QR unice în diverse materiale de promovare, precum:

Footer logo

bannere digitale, materiale tipărite, pliante, autocolante și afișe, precum și bilete. Aceste coduri QR încurajează oamenii să le scaneze folosind smartphone-urile lor. Ulterior, utilizatorilor li se cere să introducă adresele de corespondență electronică sau alte informații pe care profesioniștii din domeniul marketingului doresc să le colecteze.

Utilizarea codurilor QR în marketing este eficientă în special atunci când brandurile oferă consumatorilor ceva în schimbul adreselor lor de corespondență electronică. Acest lucru poate include un cupon special sau un avantaj.