Provocare coduri evenimente de artă urbană și cultură alternative modernă inovatoare creativă – qr-romania.ro

Ai cunoștință că din 1,9 miliarde de site-uri web, peste-auriu; pestele-spada 600 de milioane dintre ele au un blog?

Multe dintre aceste bloguri înbinețează cuvinte explicatie, utilizează cele mai bune imagini, generează legături înapoi etc. și totuși se luptă să producă cantitatea dorită de trafic.

Dacă dorești să încerci ceva incomparabil pentru a-ți crește traficul pe blog, ai pitit în locul de mijloc.

În acest paragraf, vom a sfatui asupra cum poți stârni mai îndelungat trafic pe blog folosind coduri QR.

Dar înainte de a începe, să vedem accelerat ce sunt codurile QR.

  1. Attribui un cod QR fiecărei postări de blog și clas 77% dintre utilizatorii de internet citesc periodic bloguri. Dacă le place careva dintre ei, nu ezită să îl partajeze în cercurile lor.

Când fac asest mestesug, îi încurajează alți oameni cu gânduri similare să facă chicotire pe link și să citească postarea de pe blog. În aiest fel, îți poți crește traficul pe blog. Dar, copierea adresei URL și lipirea acesteia este plictisitoare pentru majoritatea utilizatorilor.

Prin urmare, ar a se impune să le oferi opțiuni ușoare de partajare. Una dintre ele este atribuirea unui cod QR URL fiecărei postări și clase de blog.

Când utilizatorii doresc să partajeze o postare pe blog, pot aplica asest cod QR și îl pot aranja. Oamenii pot scana pur și neamestecat codul QR pentru a vă a lectura postarea.

Neverosimil de ușor și recent!

Pe măsură ce codurile QR și-au consolidat poziția în marketing și anunț, specialiștii in marketing ca considera și mine doresc să le plaseze pe colea fiecare – drept și pe site-uri web.

Cu toate acestea, una dintre limitările plasării acestuia pe site-uri web și pe paginile de destinație ale campaniilor este „cum vor scana utilizatorii codurile QR pe același mecanism cauza pe fiecare navighează?”

Acesta nu mai este o marginire!

Cest arta regizorala nu este finit poate la codurile QR de pe site-uri web – este realizabil să aveți un cod QR la un restauratie, metropolitan sau aerodrom și doriți ca utilizatorii să facă chicotire pe o vedenie și să o folosească mai târziu.

Aceasta este o regim excelentă de a suscita recomenzi, de a aplica un margine pentru următoarea comandă sau de a procura poate informații actualizate.

A executa utilizatorii să folosească codurile QR pe un mecanism cauza este un punct de vedere neamestecat în doi pași:

Solicitați utilizatorilor să facă o captură de ecran a paginii de destinație pentru cauze Scanează codul QR din imaginea din galeria smartphone-ului (sau Google Photos) Atât iOS, cât și Android au adineauri o regim ușoară de a scana codurile QR din a poza din strec. Nu aveți amenintare de aplicații externe pentru a executa acesta!

Scanează codul QR dintr-o poza pe dispozitivele iOS Apple a făcut mai multe progrese în ultimii doi ani pentru a încorpora diavol tot mai ocean de coduri QR – context live și căutare vizuală fiecare scanează codurile QR în fotografii, într-una semnificativă.

Iată cum să o faci –

  • Deschideți imaginea/a prinde de ecran din galeria telefonului dvs.
  • Faceți chicotire pe detectarea textului live din colțul din dreapta jos
  • Faceți chicotire pe codul QR și urmați promptul împotriva acestuia

Scanați codul QR dintr-o poza pe dispozitivele Android Cu tehnologia Google de recunoaștere a imaginilor, scanarea codurilor QR dintr-o poză este super simplă. Această gabarit este integrată în Asistentul Google, Google Foto sau aplicația Google.

Iată cum să o faci –

  • Deschideți camera de culcare și comutați la valoarea absolută Participant Google
  • Selectați imaginea din strec
  • Codul QR este scanat mecanic. Urmați promptul.