Member image

Provinciuncă generator de coduri neeficient online – qr-romania.ro

V-ați gândit că din cele 1,9 miliarde de site-uri web, aproximativ 600 de milioane au un blog?

Multe dintre aceste bloguri includ vocabular specific, utilizează cele mai grozave imagini, implementează backlink-uri etc. și totuși se confruntă cu provocarea de a genera un volum semnificativ de trafic.

Dacă doriți să încercați ceva autentic pentru a vă amplifica traficul pe blog, ați ajuns în locul potrivit.

În acest moment, vom discuta despre cum puteți stimula și mai mult traficul pe blog folosind coduri QR.

Înainte de a începe, să vedem exact ce reprezintă codurile QR.

  1. Atribuiți un cod QR fiecărei publicații de blog și aproximativ 77% dintre utilizatorii de internet citesc cu certitudine bloguri. Dacă le place unul dintre ele, nu ezită să îl distribuie în cercurile lor.

Atunci când fac acest lucru, îi încurajați pe alți oameni cu gânduri similare să acceseze linkul și să citească publicația de pe blog. Astfel, vă puteți crește traficul pe blog. Însă, copierea adresei URL și lipirea acesteia este plictisitoare pentru majoritatea utilizatorilor.

Prin urmare, ar trebui să le oferiți opțiuni ușoare de partajare. Una dintre ele este atribuirea unui cod QR URL fiecărei publicații și categorii de blog.

Când utilizatorii doresc să partajeze o publicație pe blog, pot utiliza acest cod QR și îl pot distribui. Oamenii pot scana pur și simplu codul QR pentru a accesa publicația.

Ușor și modern în același timp!

Pe măsură ce codurile QR și-au consolidat poziția în marketing și informație, specialiștii în marketing ca mine doresc să le plaseze pretutindeni – clar și pe site-uri web.

Member image

Cu toate acestea, una dintre limitările plasării acestora pe site-uri web și pe paginile de destinație ale campaniilor este „cum vor scana utilizatorii codurile QR pe același dispozitiv mobil pe care navighează?”

Acesta nu mai este o problemă!

Această abilitate nu se mărginește exclusiv la codurile QR de pe site-uri web – este posibil să aveți un cod QR la un local, în mijlocul orașului sau pe un aeroport și doriți ca utilizatorii să acceseze un link și să îl folosească mai târziu.

Aceasta este o modalitate excelentă de a solicita recomandări, de a oferi un avantaj pentru următoarea comandă sau de a accesa informații actualizate.

A solicita utilizatorii să acceseze codurile QR pe un dispozitiv mobil este un demers simplu în doi pași:

Solicitați utilizatorilor să facă o captură de ecran a paginii de destinație pentru a scana codul QR din imaginea din galeria smartphone-ului (sau Google Photos). Atât iOS, cât și Android au acum o modalitate ușoară de a scana codurile QR dintr-o poză din galerie. Nu aveți nevoie de aplicații externe pentru a realiza acest lucru!

Scanați codul QR dintr-o poză pe dispozitivele iOS. Apple a făcut progrese semnificative în ultimii doi ani pentru a integra tot mai mult codurile QR – recunoașterea în timp real și căutarea vizuală atunci când se scanează codurile QR în fotografii, un pas semnificativ.

Iată cum să procedați –

  • Deschideți imaginea/captura de ecran din galeria telefonului dumneavoastră.
  • Accesați recunoașterea textului în colțul din dreapta jos.
  • Scanați codul QR și urmați instrucțiunile acestuia.

Scanați codul QR dintr-o poză pe dispozitivele Android. Cu tehnologia Google de recunoaștere a imaginilor, scanarea codurilor QR dintr-o poză este extrem de simplă. Această posibilitate este integrată în Asistentul Google, Google Foto sau aplicația Google.

Iată cum să procedați –

  • Deschideți camera și comutați pe Modul Google Lens.
  • Selectați imaginea din galerie.
  • Codul QR este scanat automat. Urmați instrucțiunile.