Qr parallax slide4

Încercare generație coduri QR pentru călătorie cu avionul – qr-romania.ro

Pe măsură ce codurile QR și-au întărit poziția în domeniul marketingului și informării, experții în marketing, la fel ca și mine, doresc să le plaseze rapid și pe site-urile web.

Cu toate acestea, una dintre limitările plasării acestora pe site-uri web și pe paginile de destinație ale campaniilor este „cum vor scana utilizatorii codurile QR în timp ce navighează pe internet?”

Qr parallax slide4

Această problemă nu mai este valabilă!

Această abordare nu se referă doar la codurile QR de pe site-urile web – este important să aveți un cod QR la un local, tren subteran sau aeroport și să doriți ca utilizatorii să-l scanneze instant și să-l folosească ulterior.

Acesta este un mod excelent de a solicita recomandări, de a aplica un discount pentru următoarea comandă sau de a furniza informații actualizate.

A face utilizatorii să folosească codurile QR în timp ce navighează este o decizie simplă în doi pași:

Solicitați utilizatorilor să facă o captură de ecran a paginii de destinație pentru a scana codul QR din imaginea din galeria smartphone-ului (sau Google Photos). Atât iOS, cât și Android oferă o modalitate facilă de a scana codurile QR dintr-o poză din galerie. Nu este necesară instalarea unor aplicații externe pentru a realiza acest lucru!

Scanați codul QR dintr-o poză pe dispozitivele iOS. Apple a făcut mai multe progrese în ultimii doi ani în încorporarea unei funcționalități mai ușoare pentru codurile QR – recunoașterea live și căutarea vizuală a fiecărei fotografii care conține coduri QR, simplificând acest proces în mod semnificativ.

Iată cum să o faci –

  • Deschideți imaginea/pozele de pe ecranul telefonului dvs.
  • Faceți clic pe detectarea textului live din colțul din dreapta jos
  • Faceți clic pe codul QR și urmați instrucțiunile pentru a-l scana

Scanați codul QR dintr-o poză pe dispozitivele Android. Cu tehnologia Google de recunoaștere a imaginilor, scanarea codurilor QR dintr-o poză este extrem de simplă. Această funcționalitate este integrată în Asistentul Google, Google Foto sau aplicația Google.

Iată cum să o faci –

  • Deschideți aplicația și comutați la Asistentul Google
  • Selectați poza din galerie
  • Codul QR va fi scanat automat. Urmați instrucțiunile.

Un card de vizită – digital sau fizic – cu un cod QR conține informații de contact care sunt încorporate în QR. La scanare, codul QR redirecționează utilizatorii către detaliile unei persoane, inclusiv nume, număr de telefon, adresă, e-mail, site web, conturi de rețele sociale sau o pagină de destinație/campanie personalizată.

Există 2 moduri de a utiliza un cod QR pe cărți de vizită:

Creați un cod QR pentru informațiile dvs. de contact și încorporați-l pe un card de vizită sau distribuiți direct codul QR prin e-mail, rețele sociale, reclame în aer liber, flyere etc.
Un card de vizită cu un cod QR este cea mai convenabilă metodă de partajare a informațiilor personale sau de contact. Tot ce trebuie să facă utilizatorii este să scaneze codul QR, să vizualizeze detaliile de contact și să le salveze pe smartphone-urile lor în doar câteva minute.

De ce sunt utile codurile QR de pe cărțile de vizită?

Pentru partajarea rapidă și ușoară a informațiilor. Tradițional, profesioniștii își ofereau cărțile de vizită fizice clienților pentru a urmări și menține contactul. Acest proces presupunea ca destinatarul să introducă manual și să salveze detaliile de contact pe dispozitivele lor mobile, ceea ce ducea la pierdere de timp și era inconfortabil.

Dar cu un cod QR pe un card de vizită, destinatarul poate pur și simplu să scaneze codul, să vizualizeze informațiile și să le salveze cu doar câteva clicuri. Acest proces facilitează partajarea simplă, convenabilă și instantanee a informațiilor.