Încercare etichete de călătorie cu automobilul de consimțământ în categorie sporit restrâns personalizat incomparabil premium

În prezent, codurile QR sunt folosite încă pentru a monitoriza produse și informații despre acestea într-un lanț de aprovizionare, dar sunt utilizate și în multe alte scopuri. S-ar putea să fiți folosit un cod QR pentru a vizualiza un meniu, a conecta un link sau pentru a adăuga contacte la un cont, pentru a vă înscrie la un eveniment, pentru a descărca o aplicație, pentru a face și a primi plăți, pentru a accesa Wi-Fi și pentru a vă autentifica. Posibilitățile cu codurile QR sunt cu adevărat infinite.

Compania Denso Wave a adăugat și câteva îmbunătățiri semnificative designului codului. De asemenea, codurile QR pot veni cu protecție a mărcii, măsuri anti-falsificare și trasabilitate, toate aceste caracteristici fiind menite să îmbunătățească experiența cu codurile QR, pe măsură ce acestea devin din ce în ce mai comune în toate industriile.

Navigare rapida

Ce compune un cod QR?

Din punct de vedere vizual, un cod QR arată ca un puzzle de cuvinte încrucișate răsucite, dar designul său este esențial pentru funcționarea sa. Iată câteva dintre cele mai importante elemente ale unui cod QR.

  • Marcatori de detectare a poziției: pătratele proeminente situate în trei colțuri ale fiecărui cod oferă o recunoaștere mai ușoară și ajută la citirea codului QR la o viteză mai mare.
  • Marcatori de aliniere: Acestea ajută la corectarea codurilor plasate pe suprafețe curbe. Sunt mai mici decât marcatorii de detectare a poziției, dar vor face codul QR mai ușor de citit cu cât conține mai multe informații.
  • Model de sincronizare: modulele alternative alb-negru configurează structura de date și ajută scanerul să calculeze cât de complex este modelul de date.
  • Informații despre versiune: aceasta determină care dintre cele 40 de versiuni diferite de cod QR este utilizată, cele mai comune versiuni fiind de la 1 la 7.
  • Informații de format: acest model conține informații despre modelul de date și toleranța la erori a codului, facilitând scanarea.
  • Zone de corectare a datelor și a erorilor: funcția de corectare a erorilor împarte un spațiu crucial în care sunt conținute toate datele dintr-un cod QR. Mecanismul acestui bloc de corecție este esențial pentru a permite citirea a până la 30% dintr-un cod dacă este deteriorat.
  • Zonă liniștită: această zonă albă poate fi văzută ca marginea unui cod QR pentru a ajuta la îmbunătățirea înțelegerii pentru scanare și pentru a oferi structură. Determină ce este și ce nu face parte din cod.

Știați că din 1,9 miliarde de site-uri web, aproximativ 600 de milioane dintre ele au un blog?

Multe dintre aceste bloguri conțin cuvinte cheie, folosesc cele mai bune imagini, creează backlink-uri etc. și totuși se luptă să genereze un volum de trafic satisfăcător.

Dacă doriți să încercați ceva diferit pentru a vă crește traficul pe blog, ați ajuns în locul potrivit.

În acest articol, vom discuta despre cum puteți stimula traficul pe blog folosind coduri QR.

Dar înainte de a începe, să vedem mai întâi ce sunt codurile QR.

  1. Asociați un cod QR fiecărei postări de blog și deoarece 77% dintre utilizatorii de internet citesc în mod constant bloguri. Dacă le place unul dintre ele, nu ezită să îl distribuie în cercurile lor.

Atunci când fac asta, încurajează alți oameni cu gânduri similare să facă clic pe link și să citească postarea de pe blog. În acest fel, vă puteți crește traficul pe blog. Totuși, copierea adresei URL și lipirea acesteia este plictisitoare pentru majoritatea utilizatorilor.

Prin urmare, ar fi bine să le oferiți opțiuni ușoare de partajare. Una dintre ele este asocierea unui cod QR URL fiecărei postări și pagini de blog.

Când utilizatorii doresc să partajeze o postare de pe blog, pot folosi acest cod QR și îl pot redistribui. Oamenii pot scana pur și simplu codul QR pentru a accesa postarea.

Extrem de ușor și eficient!