Ghid de Creare Coduri – qr-romania.ro

O carte de vizită – digitală sau fizică – cu un cod QR se referă pur și simplu la o multitudine de informații adunate fiecare are inclus un QR. La scanare, codul QR direcționează utilizatorii către detaliile unei persoane, inclusiv denumire, număr de telefon, adresă, e-mail, site web, mâner de rețele sociale sau o pagină de destinație/campanie personalizată.

Există 2 metode de a plasa un cod QR pe cărți de vizită:

Generați un cod QR pentru informațiile dvs. de raport și integrați-l pe o carte de vizită sau Distribuiți în alt mod codul QR prin e-mailuri, rețele sociale, reclame OOH, fluturași etc.
O carte de vizită cu un cod QR este cu ușurință cea mai convenabilă metodă de a partaja informațiile personale sau de raport ale companiei. Tot ce trebuie să facă utilizatorii este să scaneze codul QR, să vadă detaliile de raport și să le salveze pe smartphone-urile lor în câteva minute.
De ce sunt necesare codurile QR de pe cărțile de vizită?
Pentru partajarea comodă și ușoară a informațiilor În mod tradițional, profesioniștii își împărtășeau cărțile de vizită fizice cu clienții pentru a urmări și a rămâne conectați. Acest lucru însemna că receptorul ar trebui să introducă fizic și să salveze detaliile de raport pe dispozitivele mobile, ceea ce putea fi incomod.

Dar cu un cod QR pe o carte de vizită, destinatarul poate simplu și pur și simplu să scaneze codul, să vizualizeze informațiile și să le salveze cu câteva clicuri. Acest lucru permite partajarea simplă, comodă și instantanee a informațiilor.

Păstrarea actuală a listei de e-mail a companiei dvs. este mai dificilă decât vă puteți imagina. Fără măsuri proactive din partea dvs., o listă de e-mailuri va deveni învechită în timp. În plus, oamenii își schimbă adresele de e-mail, abandonează conturile și se dezabonează de la comunicările prin e-mail.

Renunțând la extinderea listei de e-mailuri, îi puteți maximiza potențialul. Nu sunteți sigur de unde să începeți?

Există numeroase moduri practice și eficiente de a începe să vă creșteţi lista de e-mailuri astăzi. Iată primele 10 modalităţi:

Etichete QR

Veți fi de acord când spunem că etichetele QR sunt prezente peste tot. Și, pe bună dreptate. În zilele noastre, mai mulți agenți de marketing găsesc util să utilizeze etichetele QR pentru a crește listele de e-mail.

În plus, această activitate se realizează prin adăugarea de etichete QR unice la o gamă largă de materiale de marketing, cum ar fi:

broșuri digitale, reclame tipărite, fluturași, tatuaje și bannere, panouri publicitare și bonuri fiscale. Aceste etichete QR încurajează oamenii să le scaneeze cu smartphone-urile lor. Astfel, utilizatorilor li se solicită să introducă adresele de e-mail sau orice alte informații pe care agenții de marketing doresc să le colecteze.

Marketingul cu etichete QR este eficient în special atunci când mărcile oferă consumatorilor ceva în schimbul adresei lor de e-mail. Acest lucru poate include un cod de reducere sau o ofertă specială.

În zilele noastre, etichetele QR sunt încă folosite pentru a urmări produse și informații despre produse printr-un lanț de aprovizionare, dar sunt folosite şi pentru multe alte scopuri. Poate ați folosit un cod QR pentru a vizualiza un meniu, a conecta o conexiune Wi-Fi sau pentru a adăuga prieteni într-o rețea socială, pentru a vă înregistra la un eveniment, pentru a descărca o aplicație, pentru a efectua și a primi plăți.pentru a se conecta la Wi-Fi și pentru a valida detaliile de conectare. Posibilitățile cu codurile QR sunt cu adevărat infinite.

Denso Wave a modificat și a adus câteva îmbunătățiri semnificative la designul codului. De asemenea, codurile QR pot veni cu protecție a mărcii, măsuri anti-falsificare și trasabilitate, toate caracteristicile menite să îmbunătățească experiența codurilor QR, pe măsură ce devin din ce în ce mai comune în toate industriile.

Ce compune un cod QR?

Din punct de vedere vizual, un cod QR arată ca un puzzle de cuvinte încrucișate răsucite, dar designul său este esențial pentru funcționarea sa. Iată câteva dintre cele mai importante elemente ale mijlocului.

  • Marker de detectare a poziției: pătratele proeminente situate în trei colțuri ale fiecărui cod oferă o recunoaștere mai ușoară și ajută la citirea codului QR la viteză optimă.
  • Marker de aliniere: Acestea ajută la îndreptarea codurilor plasate pe suprafețele curbe. Este mai mic decât un marker de detectare a poziției, dar va ajunge mai optim cu cât un cod QR deține mai multe informații.
  • Module de sincronizare: modulele alternative alb-negru configurează grila de date și ajută scanerul să calculeze cât de optim este organizată spiculă de date.
  • Informații despre traducere: aceasta determină fiecare dintre cele 40 de versiuni diferite de cod QR este utilizată, cele mai comune versiuni fiind de la 1 la 7.
  • Informații de dimensiune: acest şablon conține informații despre modelul matricei de date și toleranța la erori a codului, facilitând scanarea.
  • Bit de îmbunătățire a datelor și a erorilor: funcția de îmbunătățire a erorilor împarte un spațiu formativ în care sunt conținute toate datele dintr-un cod QR. Mecanismul acestei măști de corecție este esențial pentru a permite citirea a până la 30% dintr-un cod dacă este degradat.
  • Zonă liniștită: acest spațiu alb servește ca marginea unui cod QR pentru a ajuta la îmbunătățirea înțelegerii pentru scanare și pentru a asigura structura. Determină ce este și ce nu face parte din cod.