Coduri qr colorate i personalizate vecto 512x512 83457320

Generare cod QR – qr-romania.ro

În prezent, codurile QR continuă să fie folosite pentru a monitoriza produse și informații despre acestea de-a lungul lanțului de aprovizionare, dar sunt de asemenea folosite pentru o perioadă mai îndelungată. S-ar putea să fiți familiarizați cu un cod QR pentru a accesa un meniu, a adăuga un prieten sau a accesa un link, a înscrie pentru un eveniment, a descărca o aplicație, a face plăți, a accesa Wi-Fi și a împărtăși detalii de contact. Variantele de utilizare a codurilor QR sunt extrem de variate.

Denso Wave a introdus și câteva îmbunătățiri semnificative în designul codului. În prezent, codurile QR pot include protecție a mărcii, măsuri anti-falsificare și trasabilitate, toate aceste caracteristici având rolul de a îmbunătăți experiența codurilor QR, pe măsură ce devin din ce în ce mai răspândite în toate domeniile.

Ce compune un cod QR?

Din punct de vedere vizual, un cod QR seamănă cu un puzzle de cuvinte încrucișate îndoit, dar designul său este esențial pentru funcționarea corectă. Aici sunt câteva dintre cele mai importante elemente ale structurii sale.

  • Marker de detectare a poziției: pătratelele proeminente așezate în trei colțuri ale fiecărui cod facilitează recunoașterea și contribuie la scanarea rapidă a codului QR.
  • Marker de aliniere: Acestea ajută la corectarea codurilor plasate pe suprafețe curbe. Sunt mai mici decât marcatorul de detectare a poziției, dar devin mai importante pe măsură ce un cod QR conține mai multe informații.
  • Șablon de sincronizare: Modulele alternative alb-negru configurează grila de date și ajută scanerul să calculeze gradul de distorsiune al datelor.
  • Informații despre versiune: acesta indică care dintre cele 40 de versiuni diferite de cod QR este utilizată, cele mai comune versiuni fiind de la 1 la 7.
  • Informații de formatare: acest prototip conține informații despre modelul matricei de date și eroarea de toleranță a codului, facilitând scanarea.
  • Bit de corecție a erorilor și date: funcția de corecție a erorilor ocupă un spațiu esențial în care sunt incluse toate datele dintr-un cod QR. Mecanismul acestui bloc de corecție este crucial pentru a permite citirea a până la 30% dintr-un cod în cazul în care acesta este deteriorat.
  • Zonă de liniște: este o zonă albă vizibilă ca margine a unui cod QR, menită să faciliteze scanarea și să evidențieze structura. Stabilește ce face parte și ce nu din secțiunea codului.

Menținerea actualizată a listei de corespondență a firmei dvs. este mai importantă decât vă puteți imagina. Fără măsuri proactive din partea dvs., lista de corespondență va deveni învechită rapid. Ca urmare, persoanele își schimbă adresele de corespondență, își închid conturile și se dezabonează ferm de la comunicările prin corespondență electronică.

Prin creșterea listei de corespondență, puteți exploata la maximum potențialul. Nu sunteți sigur de unde să începeți?

Coduri qr colorate i personalizate vecto 512x512 83457320

Există tot felul de metode practice și eficiente pentru a începe să vă extindeți lista de corespondență astăzi. Iată primele 10 modalități:

Coduri QR

Vă veți surprinde să aflați că codurile QR sunt încă la modă. Și, pe bună dreptate. În prezent, tot mai mulți marketeri își extind audiența folosind coduri QR pentru a-și mări listele de corespondență.

În plus, acest lucru se realizează prin adăugarea de coduri QR unice la o varietate largă de materiale de marketing, precum:

pliante și afișe, reclame digitale, fluturași, bannere și anunțuri, panouri publicitare și chitanțe. Aceste coduri QR încurajează oamenii să le scaneze cu smartphone-urile lor. Ulterior, utilizatorilor li se solicită să introducă adresele lor de corespondență sau alte informații pe care marketerii doresc să le colecteze.

Marketingul cu coduri QR este eficient în special atunci când mărcile oferă consumatorilor ceva în schimbul adresei lor de corespondență. Acest lucru poate include un discount special sau un cadou gratuit.