Explicarea unui Cod QR de pe o carte de vizită

Un card de afaceri – digital sau fizic – cu un code QR se referă la un card ce conține date de contact și include un QR. La scanare, codele QR direcționează indivizii spre detaliile unei persoane, incluzând nume, număr de telefon, adresă, e-mail, website, utilizator de rețele sociale sau o pagină personalizată de destinație/campanie.

Există două moduri de a insera un cod QR pe cărți de vizită:

Generați un cod QR pentru datele dvs. de contact și plasați-l pe o carte de vizită or Distribuiți direct codul QR prin e-mail, rețele sociale, reclame outdoor, pliante etc. O carte de vizită cu un cod QR este pur și simplu cea mai convenabilă modalitate de a disemina informații personale sau de contact ale unei companii. Tot ce utilizatorii trebuie să facă este să scaneze codul QR, să vizualizeze detaliile de contact și să le salveze pe smartphone-urile lor în câteva minute.

De ce sunt benefice codurile QR de pe cărțile de vizită? Pentru dispersarea ușoară și comodă a informațiilor. În mod tradițional, profesioniștii furnizau cărți de vizită fizice pentru a rămâne în legătură cu clienții. Acest lucru implica ca destinatarul să introducă manual și să salveze detaliile de contact pe dispozitivele sale mobile, lucru ce poate fi consumator de timp și incomod.

Dar cu un cod QR pe o carte de vizită, persoana care primește o carte de vizită poate scana pur și simplu codul, vizualiza informațiile și salva aceste detalii cu doar câteva clicuri. Acest lucru facilitează diseminarea informațiilor într-un mod simplu, comod și instantaneu.