Evenimente personalizate

Cod QR Evenimente in 3 pasi (nunta/botez/majorat/inmormantare)

Cod QR Evenimente
Cum sa ajunga la tine instant toate pozele si filmuletele facute de invitatii tai la eveniment?

1. Invitatul face poze.
2. Invitatul scaneaza codul QR si acceseaza folderul comun
3. Invitatul incarca pozele ce le-a facut.
Apoi intri tu (organizatorul) si descarci pozele si filmuletele facute de acestia!

Simplu, nu?

Ce trebuie sa faci?
a) Iti faci cont:
https://app.qr-romania.ro/account/login
b) Accesezi acest link, platesti 2 eur cu cardul
https://app.qr-romania.ro/checkout?plan-id=4
b) Dupa ce se confirma plata, revii pe aplicatie si te autentifici.
c) Click pe „Creaza” si urmaresti pasii de acolo.

c) Atat.
Noi te contactam dupa ce se confirma plata sa iti livram linkul folderului comum pt invitatii tai daca doresti sa iti faci singur codul QR, sau ti-l facem noi!

 


Cod qr evenimente

Cod qr evenimente

Comunicam pe email la adresa contact@qr-romania.ro
Ne gasesti si pe facebook si apreciem un like:
https://www.facebook.com/qrromania/

De retinut:
– Codul QR Evenimente este valid atata timp cat este subscrierea!
– Suportul este gratuit pe toata perioada abonamentului. Ne scrii cu ce problema ai, si o rezolvam!
contact@qr-romania.ro


Coduri QR Evenimente: O Nouă Dimensiune a Păstrării Amintirilor

În epoca tehnologiei și a interconectivității, evenimentele speciale au căpătat o nouă dimensiune, grație utilizării codurilor QR. Aceste mici matrice de date au devenit instrumente puternice în organizarea și păstrarea amintirilor de la nunti, petreceri sau alte momente deosebite. Iată cum funcționează acest concept inovator:

Ce sunt Codurile QR Evenimente?

Codurile QR, prescurtarea de la „Quick Response”, sunt matrice bidimensionale ce pot stoca informații sub formă de texte, link-uri, sau alte date. Ele pot fi scanate cu ajutorul camerelor de pe telefoanele mobile, oferind astfel un acces rapid la informațiile stocate în codul respectiv.

Cum Funcționează la Cod QR Evenimente?

Până de curând, amintirile de la un eveniment erau păstrate sub formă de fotografii fizice sau digitale, distribuite în urma evenimentului. Cu implementarea codurilor QR, acest proces devine mult mai fluid și eficient.

Organizatorii oferă un serviciu special, prin care clienții pot achiziționa un cod QR personalizat pentru suma de 2 euro pe lună. Acesta devine poarta de acces către o platformă virtuală unde toți invitații pot încărca până la 10 GB de imagini și clipuri video. Codul QR este valabil timp de o lună, dar poate fi prelungit la dorința clientului.

Evenimente personalizate

Avantaje ale Utilizării Cod QR Evenimente

1. Eficiență în Păstrarea Amintirilor

Oferind invitaților acces la o platformă virtuală dedicată, organizatorii asigură păstrarea tuturor amintirilor într-un singur loc, în format digital. Acest lucru face ca distribuirea, vizualizarea și partajarea acestora să fie mai ușoară și mai rapidă.

2. Reducerea Consumului de Hârtie

Codurile QR elimină nevoia de a printa sute de fotografii, economisind astfel resurse și protejând mediul înconjurător.

3. Personalizare și Design Atractiv

Fiecare client primește un cod QR personalizat, însoțit de un model la alegere. Aceasta oferă un grad înalt de personalizare, permițând organizatorilor să își pună amprenta asupra evenimentului.

4. Facilitarea Interacțiunii

Invitații pot încărca imagini și videoclipuri direct de pe telefoanele mobile, fără a fi nevoie de eforturi suplimentare. Acest lucru promovează interacțiunea și implicarea participanților în păstrarea amintirilor.

Cum Să Obții un Cod QR Evenimente?

Pentru a beneficia de acest serviciu inovator, tot ce trebuie să faci este să contactezi organizatorii evenimentului și să alegi modelul și designul codului QR dorit. Condițiile sunt clare și transparente: 2 euro lunar pentru un cod QR personalizat și acces la o platformă virtuală pentru păstrarea amintirilor.

În concluzie, implementarea codurilor QR în organizarea evenimentelor reprezintă un pas important în direcția eficientizării și modernizării acestui domeniu. Această soluție nu doar simplifică păstrarea amintirilor, dar și protejează mediul înconjurător. Astfel, astăzi, nu doar că păstrăm amintirile, ci și contribuim la un mediu mai curat și sustenabil.