Qr romania logo1

Cinci metode prin care codurile QR pot genera trafic către blogul tău

Ai conștientizat că din 1,9 miliarde de pagini web, cam 600 de milioane au un blog?

Majoritatea acestor bloguri includ explicații detaliate, utilizează cele mai bune ilustrații, construiesc legături etc. și totuși se confruntă cu dificultăți în a produce cantitatea dorită de trafic.

Dacă vrei să încerci ceva diferit pentru a-ți sporii traficul pe blog, ești în locul potrivit.

În prezentul articol, ne îndreptăm către modul în care poți atrage mai mult trafic pe blog folosind coduri QR.

Dar înainte de a începe, să descoperim imediat ce reprezintă codurile QR.

  1. Asociază un cod QR fiecărei publicații de pe blog și se pare că 77% dintre utilizatorii de internet citesc cu interes blogurile. Dacă li se potrivește vreuna dintre ele, nu ezită să o distribuie în cercurile lor.

Atunci când fac acest lucru, încurajează și alți oameni cu opinii similare să acceseze linkul și să citească articolul de pe blog. Astfel, îți poți mări traficul pe blog. Dar, copierea adresei URL și lipirea acesteia este plictisitoare pentru majoritatea utilizatorilor.

Qr romania logo1

De aceea, ar trebui să le oferi opțiuni simple de partajare. Una dintre ele constă în asocierea unui cod QR la URL-ul fiecărei publicații și postări de blog.

Atunci când utilizatorii doresc să partajeze o publicație de pe blog, pot folosi acest cod QR și îl pot transfera. Oamenii pot scana pur și simplu codul QR pentru a accesa publicația.

Extrem de simplu și modern!