Bătaie coduri magazin elemente pentru îngrijirea părului – qr-romania.ro

În aceste timpuri, codurile QR sunt încă utilizate pentru a monitoriza produse și informații dupa produse printr-un lanț de aprovizionare, dar sunt folosite și pentru departe mai mult. Credibil ați utilizat un cod QR pentru a vizualiza un meniu, a conecta o secție socială sau pentru a adăuga prieteni la un eveniment, pentru a vă îmbarca la zbor, pentru a descărca o aplicație, pentru a face și a încasa plăți, pentru a accesa Wi-Fi și pentru a vă autoriza detaliile de conectare. Posibilitățile cu codurile QR sunt cu adevărat nelimitate.

Denso Wave a introdus și câteva îmbunătățiri semnificative ale designului codului. Recent, codurile QR pot fi dotate cu protecție a mărcii, măsuri anti-falsificare și trasabilitate, toate caracteristicile menite să îmbunătățească experiența codurilor QR, pe măsură ce devin din ce în ce mai răspândite în toate industriile.

Navigare rapida

Ce compune un cod QR?

Din punct de vedere vizual, un cod QR arată ca un puzzle de cuvinte încrucișate răsucite, dar designul său este crucial pentru funcționarea sa. Iată câteva dintre cele mai importante elemente ale său.

 • Marker de detectare a poziției: pătratele proeminente situate în trei colțuri ale fiecărui cod oferă o recunoaștere mai ușoară și ajută la citirea codului QR la viteză mare.
 • Marker de aliniere: Acestea ajută la îndreptarea codurilor plasate pe suprafețele curbe. Este mai mic decât un marker de detectare a poziției, dar va ajunge mai repede cu cât un cod QR deține mai multe informații.
 • Tipar de sincronizare: modulele alternative alb-negru configurează grila de date și ajută scanerul să calculeze cât de repede este grila de date.
 • Informații după tra-ducere: aceasta determină oricare dintre cele 40 de versiuni diferite de cod QR este utilizată, cele mai comune versiuni fiind de la 1 la 7.
 • Informații de dimensiune: acest prototip conține informații după modelul măștii de date și toleranța la erori a codului, facilitând scanarea.
 • Taste de corectare a datelor și a erorilor: funcția de corectare a erorilor împarte un spațiu esențial în care sunt conținute toate datele dintr-un cod QR. Mecanismul acestei mese de corecție este esențial pentru a permite citirea a până la 30% dintr-un cod dacă este deteriorat.
 • Zonă liniștită: acest spațiu alb sârmuit poate fi văzut ca marginea unui cod QR pentru a ajuta la îmbunătățirea înțelegerii pentru scanare și pentru a prezenta structura. Determină ce este și ce nu trebuie să fie interpretat din cod.

Pe măsură ce codurile QR și-au consolidat poziția în marketing și publicitate, specialiștii în marketing ca și mine doresc să le plaseze pe diverse locuri – inclusiv pe site-uri web.

Cu toate acestea, una dintre limitările plasării acestora pe site-uri web și pe paginile de destinație ale campaniilor este „cum vor scana utilizatorii codurile QR pe același dispozitiv pe care navighează?”

Aceasta nu mai este o restricție!

Acest scenariu nu este limitat doar la codurile QR de pe site-uri web – este posibil să aveți un cod QR la un restaurant, în metrou sau aeroport și doriți ca utilizatorii să facă fotografii cu un telefon și să le folosească mai târziu.

Această este o metodă excelentă de a face recomandări, de a obține un avantaj pentru următoarea achiziție sau de a obține informații actualizate în timp real.

Încurajarea utilizatorilor să utilizeze codurile QR printr-un proces simplu este un factor crucial în doi pași:

Cereți utilizatorilor să captureze ecranul paginii de destinație pentru a scana codul QR din imaginea din galeria smartphone-ului (sau Google Photos). Atât iOS, cât și Android au integrat un mod ușor de scanare a codurilor QR din imagini. Nu este necesară instalarea de aplicații externe pentru a face acest lucru!

Scanarea codului QR dintr-o imagine pe dispozitivele iOS Apple a făcut pași mari în ultimii doi ani pentru a integra tot mai multe coduri QR – recunoaștere în timp real și căutare vizuală a codurilor QR în fotografii, realizând progrese semnificative.

Iată cum să faci asta –

 • Deschideți imaginea/screenshot-ul din galeria telefonului dvs.
 • Apăsați pe detectarea textului live din colțul din dreapta jos
 • Apăsați pe codul QR și urmați indicațiile.

Scanarea codului QR dintr-o imagine pe dispozitivele Android Cu tehnologia Google de recunoaștere a imaginilor, scanarea codurilor QR dintr-o imagine este foarte simplă. Acest lucru este integrat în Asistentul Google, Google Foto sau aplicația Google.

Iată cum să faci asta –

 • Deschideți aplicația și comutați la Asistentul Google
 • Selectați imaginea din galerie
 • Codul QR este scanat automat. Urmați indicațiile.